Vintage Edition 1906-belysning

Vintage Edition 1906:
Lys er vakkert

Autentisk, allsidig, ukomplisert – Vintage Edition 1906 kombinerer retrodesign med moderne teknologi.

Anerkjente produkter, et helt nytt sortiment, en filosofi: Vintage Edition 1906 fra LEDVANCE gir nytt liv til pærer og armaturer med historisk form. Kult resultat: design i søkelyset. Kombinert med effektiv LED-belysningsteknologi.

Elegante pærer og armaturer for deg som ønsker en elegant retrostil i hjemmet. Ikke sett grenser for kreativiteten! Sett fokus på belysningen i hjemmet ditt.

Inspirert av fortiden. Perfekt for nåtiden.

Kvalitetsprodukter er konstruert med engasjement og kjærlighet for detaljer. Dette er kan trygt sies om Vintage Edition 1906. Gjennom tidløs design gjør pæreklassikere som Globe, Edison, Oval og Tubular at lyset kan få skinne på sitt aller vakreste.

Like vakkert som i gamle dager, samtidig som de er individuelle og fleksible for kreative personer i dagens samfunn: sjarmerende industridesign og svært effektive teknologier. Autentisk, allsidig, ukomplisert

PenduLum-armaturen i minimalistisk industridesign kombinerer estetikk med funksjonalitet. Den puristiske designen til Edison-, Globe-, Oval- og Tubular-pærene med matt aluminiumsbase i gull eller svart er i overensstemmelse med den originale stilen. Kombinasjonen med ulike armaturskjermer og bruk av taljesystemet for oppheng betyr at et utall variasjoner er mulig.

Sofistikert belysningsteknologi – LED eller halogen – kombinerer klassiske, tradisjonelle verdier med moderne funksjoner som energieffektivitet, holdbarhet eller lyskvalitet.

Vintage Edition 1906
Vintage Edition 1906
Vintage Edition 1906
Vintage Edition 1906
Vintage 1906-historier

Retrobelysning – en fantastisk designtrend med spennende belysningsalternativer

Vintage, retro, klassisk, nostalgi – kall det hva du vil, men det er ingen tvil om at det er populært! Fra amerikanske jukebokser som spiller vinylskiver med klassiske låter, til italienske Vespa-mopeder – retro er i vinden verden over. Og hos LEDVANCE sørger vi for at den skinner.

I dag lever vi livene våre i et forrykende tempo. Men jo raskere vi nærmer oss en spennende, ny digital fremtid, desto mer setter vi pris på gammel design. I en verden som stadig blir mer virtuell, lengter vi etter nostalgi, tidløs design, ting som føles ekte og som varer. Og kanskje det er så enkelt at retrodesign rett og slett ser kult ut. Det er jo unektelig stilfullt.

Finn ut mer: Vintage Edition 1906 – tilbakemeldinger

Edition 1906: Spennende lys for moderne mennesker

Den islandske produktdesigneren Thorunn fra Reykjavik og frilansfotograf Johannes fra Berlin diskuterer lys.

«God design har integritet»,sier den islandske produktdesigneren Thorunn fra Reykjavik. Den må oppfylle estetiske standarder samtidig som den må fungere. Vær og lys er svært ekstreme på Island. Det er derfor islendingene ønsker seg et koselig, varmt og komfortabelt hjem. Det å bruke lys for å skape en koselig atmosfære er spesielt viktig for Thorunn.

«Fotografering gjengir stemninger» Som frilansfotograf synes Johannes at alle trenger sin egen, individuelle lyssetting. Han bruker lys på en svært bevisst måte for å fange menneskers personlighet og den riktige stemningen. Som han ser det, gjør ikke bare design livet enklere gjennom funksjonalitet, men design gjør også livet vakrere bare ved å finnes.

Edition 1906-produktene

Du kan velge mellom mange forskjellige pærer og armaturer

Opphengingsmuligheter for Vintage Edition 1906

Loop, Wing, Handstand eller Bouquet – alt er mulig. Aldri før har det vært så enkelt å kombinere og montere armaturer. Vintage Edition 1906 PenduLum-armaturene, med stoffkledd ledning og smart opphengssystem, lar deg velge din favorittkombinasjon.

Inspirasjon: Slik bruker du Vintage 1906-serien

Edition 1906-serien tilbyr mange alternativer for belysning og interiørdesign