Lysstoffrør i garasje

Lysstoffrør

Kraftig lys, lang levetid, god funksjonsstabilitet og lavt energiforbruk

Les om alle bruksområder og krav

Lysstoffrør er en av de mest brukte lyskildene i verden. Innovative pærer som LUMILUX fra OSRAM finnes i en rekke former tilpasset en rekke design. Hovedfordelen ved lysstoffrør er høyt lysutbytte, lang levetid, overlegen funksjonsstabilitet og lavt energiforbruk.

Rørene i OSRAM-serien finnes med forskjellige lysfarger slik at kundene alltid kan velge nøyaktig den typen som passer best for dem.

Med OSRAM-lysfargene LUMILUX Cool White for naturlig dagslys og LUMILUX Warm White for behagelig belysning i hjemmet er det lett å finne riktig lysfarge til alle situasjoner. OSRAM-porteføljen inneholder også fargede lysstoffrør til kreativ og dekorativ belysning. De spesielle lysfargene BIOLUX og FLUORA er spesielt godt egnet til avl av smådyr og stimulering av plantevekst.

Lysstoffrørene finnes i forskjellige former:

T8, T5, sirkelformede og U-formede rør

Lysstoffrørene fra OSRAM kjennetegnes av lang levetid, lavt strømforbruk og utmerket pris/ytelse-forhold. Den velprøvde pæreteknologien omfatter T5-lysrør (∅ 16 mm), T8-lysrør (∅ 26 mm) og rør med spesialformer (sirkelformede og U-formede).

  • T8-lysrørene er en lavkostløsning som egner seg til bruk både på kontor og i hjemmet; rørene finnes også med spesialfarger
  • T5-lysrørene er svært effektive og har lang levetid
  • Sirkelformede rør avgir, på grunn av formen, svært jevnt lys
  • U-formede rør er et lavkostalternativ som egner seg spesielt godt på avgrensede steder

Dyr og planter: Lysstoffrør med spesielle bruksområder

  • BIOLUX med lysfarge 965 er perfekt til opplysning av smådyrsinnhengninger
  • FLUORA med lysfarge 77 er ideelt for sunn plantevekst