Om LEDVANCE

Om Ledvance

Et overblikk over LEDVANCE

LEDVANCE er en verdensleder innen generell belysning for både fagfolk og sluttbrukere, og tilbyr et stort sortiment av LED-armaturer, avanserte LED-lamper, intelligente Smart Home- og Smart Building-nettverksløsninger samt tradisjonelle lyskilder.

Selskapet begynte som en del av belysningsbedriften OSRAM og eies nå av det kinesiske belysningsselskapet MLS Co., LTD. (MLS). Med kontorer i mer enn 50 land og forretningsvirksomhet i mer enn 140 land har LEDVANCE enestående tilgang til det globale markedet, basert på langvarige kundeforhold bygget på tillit, og et robust distribusjonsnettverk. Takket være vår dyptgående forståelse for det generelle belysningsmarkedet, teknologitrender og endrede behov kan vi støtte de spesifikke og individuelle behovene til både direkte og indirekte kunder.

I regnskapsåret 2017 omsatte LEDVANCE for rundt 1,9 milliarder euro. Basert på en avtale med OSRAM vil LEDVANCE fortsette å bruke det betrodde OSRAM-merket (SYLVANIA for USA og Canada) for mange av sine produkter, inkludert hele porteføljen for LED- og tradisjonelle lyskilder. For serien med profesjonelle LED-armaturer som markedsføres via elektrogrossister, har LEDVANCE gradvis startet å introdusere LEDVANCE-merket også på produktnivå.

Les mer