LED-pærer med nye funksjoner

LED-pærer med ekstra funksjoner

Moderne LED-pærer med spennende, nye funksjoner

Strålende ideer til belysning av moderne og bærekraftige hjem

LED er mye mer enn strålende, effektivt lys: Gjennom mange av sine nye produkter viser LEDVANCE hvilke fascinerende – og svært brukervennlige – alternativer LED-teknologien gir i dag.

OSRAM Relax & Active

Fra varmt hvitt til kjølig hvitt lys med et klikk

Svært praktisk: Nå kan du endre lysstemningen med kun et klikk – med OSRAM Relax & Active LED-pærer. Trykk på lysbryteren for å få varmt hvitt lys med 2700 kelvin. Til kos og avslappende kvelder for to, hele familien eller sammen med venner.

Hvis du ønsker et mer stimulerende og skarpt lys, trenger du bare å slå av lyset og slå det på igjen innen tre sekunder, så får du automatisk lys med opptil 4000 kelvin. Dette er spesielt praktisk når du skal rydde og når det er veldig mørkt ute.

OSRAM Glow DIM

Fra varmt hvitt til ekstra varmt lys med dimmer

Varmt hvitt lys føles allerede koselig og behagelig. Nesten som lyset fra den gode, gamle lyspæren. Men OSRAM Glow DIM tar avslapping til nye høyder. Alt du trenger er en dimmer, så kan du dimme lyset enda et trinn ned fra 2700 kelvin til 2000 kelvin. Resultatet: ekstra avslappende stemning og hjemmehygge.

OSRAM Duo Click DIM

Dimming uten dimmer

Ikke alle rom er utstyrt med en dimmebryter. Så hva gjør du da når du vil ha det ekstra koselig? Med OSRAM Duo Click DIM er det superenkelt. Trykk én gang på lysbryteren for å slå på lyset med 100 % lysstyrke. Eller trykk to ganger på lysbryteren, så lyser LED-pæren med kun 30 % av full lysstyrke. Med andre ord:

  • 1 x klikk = 100 % lys
  • 2 x klikk = 30 % lys

OSRAM Daylight Sensor

Øk sikkerheten i hjemmet med en integrert dimmesensor

Er sikkerhet og energieffektivitet viktig for deg? OSRAM Daylight Sensor har en integrert sensor som automatisk slår av og på LED-pæren med varmt hvitt lys basert på et forhåndsinnstilt lysnivå for omgivelsene. En praktisk løsning for å spare energi både innendørs og utendørs.

Til og med armaturer som egentlig ikke støtter denne funksjonen, slår seg på når det skumrer, ved bruk av OSRAM Daylight Sensor. LED-pæren passer i alle E27-sokler og erstatter 60 og 40 wattspærer, avhengig av modellen. Gir en effektivitetsøkning på opptil 85 %.