LED-pærer med nye funksjoner

Moderne LED-pærer med spennende, nye funksjoner

Strålende ideer til belysning av moderne og bærekraftige hjem

LED STAR+ MOTION SENSOR

Reagerer på bevegelser

LED STAR+ MOTION SENSOR

Bare lys der du er: LED STAR+ MOTION SENSOR-lampen med integrert bevegelsessensor reagerer raskt på bevegelser. Den slår seg automatisk av og på og utgir umiddelbart full lysstyrke uten noen oppvarmingstid. En praktisk og energieffektiv løsning, spesielt for korridorer, trapper eller garasjer.

LED STAR+ HD LIGHTING

Endelig får du se hjemmet ditt i alt sin prakt

LED STAR+ HD LIGHTING

En LED-lampe med høyere kvalitet er nok ikke mulig: LED STAR+ HD LIGHTING-lamper er fullstendig nyskapende. De kjennetegnes av ekstremt høy lyskvalitet, noe som du knapt kan finne. Lampene gir deg en realistisk fargegjengivelse i HD-lyskvalitet takket være en fargegjengivelseindeks på 90. Endelig kan du når som helst skille mellom svarte og mørkeblå sokker igjen.

LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL

Flott LED lys via fjernkontroll

LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL

Ikke bare for latsabber – lys via fjernkontroll: Greit nok, du blir slankere for hvert trinn. Men kan du se for deg hvor komfortabelt det ville være å kunne kontrollere lyset med en fjernkontroll? Den er også tilgjengelig som en vanlig LED spotlight eller en stearinlysformet LED lampe. Svært mange LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL-lamper kan bli brukt på denne måten. Du kan endre på lysfargen eller stille inn fargerike aksenter i 15 ulike farger ved hjelp av dynamisk RGB-belysning.

LED STAR+ RELAX & ACTIVE

Fra varmt hvitt til kjølig hvitt lys med et klikk

LED STAR+ RELAX & ACTIVE

Svært praktisk: Nå kan du endre lysstemningen med kun et klikk – med LED STAR+ RELAX & ACTIVE pærer. Trykk på lysbryteren for å få varmt hvitt lys med 2700 kelvin. Til kos og avslappende kvelder for to, hele familien eller sammen med venner.

Hvis du ønsker et mer stimulerende og skarpt lys, trenger du bare å slå av lyset og slå det på igjen innen tre sekunder, så får du automatisk lys med opptil 4000 kelvin. Dette er spesielt praktisk når du skal rydde og når det er veldig mørkt ute.

LED STAR+ GLOW DIM

Fra varmt hvitt til ekstra varmt lys med dimmer

LED STAR+ GLOW DIM

Den ekstra delen av mysighet: Varmt hvitt lys føles allerede koselig og behagelig. Nesten som lyset fra den gode, gamle lyspæren. Men LED STAR+ GLOW DIM tar avslapping til nye høyder. Alt du trenger er en dimmer, så kan du dimme lyset enda et trinn ned fra 2700 kelvin til 2000 kelvin. Resultatet: ekstra avslappende stemning og hjemmehygge.

LED STAR+ DUO CLICK DIM

Dimming uten dimmer

LED STAR+ DUO CLICK DIM

Enkel dimming: Ikke alle rom er utstyrt med en dimmebryter. Så hva gjør du da når du vil ha det ekstra koselig? Med LED STAR+ DUO CLICK DIM er det superenkelt. Trykk én gang på lysbryteren for å slå på lyset med 100 % lysstyrke. Eller trykk to ganger på lysbryteren, så lyser LED pæren med kun 30 % av full lysstyrke. Med andre ord:

  • 1 x klikk = 100 % lys
  • 2 x klikk = 30 % lys

LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR

Øk sikkerheten i hjemmet med en integrert dimmesensor

LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR

Automatisk justert lys: Er sikkerhet og energieffektivitet viktig for deg? LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR har en integrert sensor som automatisk slår av og på LED-pæren med varmt hvitt lys basert på et forhåndsinnstilt lysnivå for omgivelsene. En praktisk løsning for å spare energi både innendørs og utendørs.

Til og med armaturer som egentlig ikke støtter denne funksjonen, slår seg på når det skumrer, ved bruk av LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR. LED pæren passer i alle E27-sokler og erstatter 60 og 40 wattspærer, avhengig av modellen. Gir en effektivitetsøkning på opptil 85 %.