Svært moderne LED pærer. Til din særegne stil.

Oppdag et enormt utvalg av produkter, bevist lyskvalitet og spennende pæreformer.

Flere LED pærer enn noen gang: Med vårt omfattende utvalg av LED pærer tilbyr vi nå et spennende utvalg av produkter for mange ulike belysningskrav – og mange nyskapende løsninger.

LED pærer i høykvalitets fullt glassdesign

Det ser flott ut og føles godt: megatrenden med helglas tar helt av!

LED pærer med helglass

Moderne, svært effektive LED pærer formet som stilige glødepærer – et høydepunkt innen design. I høykvalitets glassdesign og med nye LED filamenter. Du kan bruke disse såkalte «ettermonteringer» spesielt der lampeskjermen ikke dekker pæren, for eksempel i lysekroner. Retropærene er tilgjengelige i en rekke fasonger, med ulike støpselstørrelser, støpsler, effekter og lystemperaturer. Ta en titt – aldri har det vært så mange muligheter!

LED dekorasjonspærer med det lille ekstra

Riktig stemning får du med riktig belysning. Tilsett dekorasjonsdetaljer!

LED dekorasjonspærer

Fargede LED lys for stemningsfulle sommernetter i hagen eller ikke-blendende lys med attraktive belegg, for eksempel til badet eller garderobeskapet: LED dekorasjonspærene av høy kvalitet i klassisk design er utstyrt med toppmoderne LED filamentteknologi og vil sette et spesielt preg på hjemmet ditt. Prøv det!

Retro LED pærer i Cool Vintage Edition 1906

En spennende blanding av gammeldagse figurer, stilig filamentteknologi, vakkert lys og lavt energiforbruk

LED pærer i Vintage Edition 1906

De moderne retro-LED pærene i Vintage Edition 1906-serien, med sine gammeldagse former og sitt flotte lys, gir fem ganger så høy lyseffekt som den gode, gammeldagse lyspæren, opptil 80 % energibesparelse og en lang levetid på opptil 25 000 timer.

Finn ut mer

LED pærer med fantastiske tilleggsfunksjoner

Utrolig smart: LED pærer har nå flere funksjoner. Innebygd bevegelses- eller dagslyssensorer, RGB-farge med fjernkontroll eller lysendring ved dobbeltklikk

LED pærer med spesialfunksjoner

Dette er den nyeste generasjonen LED pærer: med innebygde funksjoner. Båndbredden varierer fra en integrert bevegelses- eller dagslyssensor, RGBW-fjernstyring for enkel styring av lystemperatur og farge, til å endre belysningsstemningen med et enkelt tastetrykk. Styr belysningen i henhold til dine særegne ønsker.

Finn ut mer

LED rør: Topp erstatning for lysstoffrør

Det energibesparende og holdbare alternativet til T8-lysstoffrør

LED rør

Bruker du fortsatt lysstoffrør? Hvis ett svikter i fremtiden, bør du vurdere å bytte til LED-rør. Du sparer om lag 70 % på energikostnadene og får flimmer-fritt lys. De nye LED rørene er ideelle til å erstatte T8-lysstoffrørene med konvensjonelle eller elektroniske forkoblinger (CCG og ECG). Utskiftningen er svært enkelt og krever ikke omkabling.

Alt du trenger å vite om våre LED rør

LED spesialpærer

LED kraft til spesielle oppgaver

LED spesialpærer

Svært effektivt, solid og langvarig: Hvis det trengs til spesielle bruksområder, kan moderne LED teknologi virkelig komme til sin rett. Med nye pæretyper og et utvidet utvalg tilbyr vi et stort omfang av innovative LED løsninger til de mest ulike belysningsoppgavene.

Den spennende verdenen av LED belysning

La deg inspirere av svært ulike LED historier