Building KnowLEDge: Hvilken OSRAM LED-pære kan erstatte min gamle lyspære?

Video: Bytteveiledning

LED-pærene kan erstatte alle typer tradisjonelle lyskilder. De er energieffektive og et moderne alternativ for gamle glødepærer og halogenpærer. Men hvilke LED-pærer kan jeg bruke for å erstatte mine gamle pærer?

LED-pærer til 1:1-erstatning av gamle lyspærer

LED-pærer med alle typer watt og fargetemperaturer

Med riktig LED-pære kan du erstatte dine eksisterende lyspærer uten problemer. Og du kan selvsagt bruke de nye LED-pærene i de gamle lampene. OSRAM har en av de største produktporteføljene og riktig løsning for de fleste bruksområder.

Bytt ut de gamle pærene med energieffektive LED-pærer med tilsvarende lysstyrke. LED-pærene bruker minimalt med strøm sammenlignet med tradisjonelle pærer, og scorer høyt på lyskvalitet.

Spennende eksempler på moderne LED-belysning

LED-pærer til enestående 1:1-erstatning

LED STAR CLASSIC A 60

LED-pære med tradisjonell fasong – 8 watt

LED STAR CLASSIC A 60 med E27-skrusokkel er en energieffektiv LED-pære med varmt hvitt lys som forbruker kun 8 watt og som erstatter konvensjonelle 60 wattspærer.

LED Star Classic A 60 8 W Warm White E27 gjennomsiktig

LED Star Classic B 40 5,7 W Warm White E14 matt

LED STAR CLASSIC B 40

LED-pære med fasong som lite stearinlys – 5,7 watt

LED-pæren STAR CLASSIC B 40 har varmt hvitt lys og er formet som et lite stearinlys med matt pære. Pæren erstatter konvensjonelle pærer med et strømforbruk på 40 watt og E14-skrusokkel, i for eksempel lysekroner.