Building KnowLEDge: Hvilke LED-alternativer kan jeg velge mellom for å skape stemningsfullt lys?

Video: Lys som følger sinnsstemningen

Forskjellige oppgaver og stemninger krever forskjellig belysning – for eksempel krever aktiviteter som krever stor konsentrasjon, kjøligere lys, mens kveldskos i sofaen føles mer avslappende med varmt lys. Frem til i dag har vanlig belysning ikke kunnet tilby denne typen fleksibilitet. Men med OSRAM LED Relax & Active 2-in-1-pærer kan du nå veksle mellom to lysfarger kun ved hjelp av en vanlig lysbryter. Og siden det er snakk om LED-pærer, er de naturligvis også energieffektive og energisparende.

La lyset følge sinnsstemningen

Se LED-pærene som tilpasser seg sinnsstemningen din

Frem til i dag har pærene kun vært i stand til å lyse med én farge – uansett lysteknologi. Den siste generasjonen LED-pærer er imidlertid mye mer fleksible!

Ved hjelp av en lysbryter kan du gå fra kjølig til varmt lys og dermed endre stemningen i rommet. Kjempepraktisk!

Spennende eksempler på moderne LED-belysning

Produkttips: LED-pærer med to lysfarger

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC A 60

LED-pære med tradisjonell fasong – 8 watt

Den flunkende nye LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE-pæren kan veksle mellom varmt hvitt og kjølig hvitt lys i tillegg til at den kan dimmes. Pæren erstatter konvensjonelle 60 wattspærer med E27-skrusokkel.

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC A 60

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC PAR 16 50

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC PAR 16 50

LED-reflektorpære – 5 watt

Den unike LED RELAX & ACTIVE PAR 16-pæren erstatter halogenpærer og kan veksle mellom varmt hvitt og kjølig hvitt lys. Den energieffektive LED-teknologien sørger for at tradisjonelle 50 watts halogenpærer kan erstattes med 5 watts LED-pærer.